Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със скоростите

Колеги почти оправих всички косури по колата и сега е перфектна , но само един недостатък има и искам да го оправя.Та проблема ми е че когато си карам нормално и съм на ниски обороти от 1-ва на 2-ра си влиза добре , но онзи ден правихме драг с един мой приятел и когато трагнах от 1-ва и превключих на 2-ра изхарка (кръъъц)(при високи обороти) , от 2-ра на 3-та и по горните предавки го няма този проблем.Някакво решение на проблема и на какво трябва да обърна внимание ?
    sigpic
    Alfa Romeo 1.8 T.S. 144hp

Да караш с читаво масло за ск кут, на тоя етап друго не може да се направи....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Това е хронична болест на ТС-а. В общия случай или се примиряваш и сменяш 1->2 на ниски обороти, или отиваш на смяна на синхронизатор.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Аз си сменям без проблем от първа на втора даже след като чукне прекъсвача но ми се е случвало дами изтърже при преминаване от втора към първа при много ниска скорост
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

ем нормално е , защото скороста е прекалено голяма за парва то даже сигурно си я напавал да влезне тая първа трябва да намалиш и тогава може да я вкараш , а то първа се използва само за потегляне
          sigpic
          Alfa Romeo 1.8 T.S. 144hp

Comment

не напротив едва пълзях и имаше еди нисък бордюр пред мен реших да мина на първа и изръмжа но поне же не ми се е случвало повече го отдавам на не добре натиснат педал от моя страна но да видим
            sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Working...
            X